Bedrijfsfilosofie en beveiliging

 

Bedrijfsfilosofie

Beveiliging is voor ons net zo belangrijk als voor u. Als bedrijf staan wij voor vertrouwen professionaliteit, transparantie en duidelijkheid.  Bij het zoeken naar de juiste maatregelen zullen wij indien nodig verschillende partijen benaderen. Door ons als tussenschakel te gebruiken kunnen wij u als opdrachtgever zo lang als nodig beschermen. Onze ervaring is dat veel bedrijven niet graag in de openbaarheid komen als het om beveiliging gaat.

Wij zullen altijd ons best doen om de vraag van u als klant te vertalen naar een goede beveiliging. Belangrijkste is dat de oplossing  past binnen uw organisatie of bedrijf. 

Beveiliging voor u op maat gemaakt 

Voor ons staat u als klant centraal. Wij stoppen niet voordat wij de juiste oplossing hebben gevonden. Als iets niet mogelijk is of de gevraagde beveiligingsoplossing  sorteert niet het gewenst effect  communiceren wij dat tijdig. Omdat elk bedrijf of organisatie  anders is zal ons beveiligingsadvies nooit hetzelfde zijn. Wij houden rekening met beschikbare budgetten en de wijze waarop u de beveiliging geregeld wil hebben.

Ons Logo

De pijlen staan voor veiligheid, samenwerking, dynamiek en vertrouwen;
Ook staan de pijlen voor  het Plan-Do-Check-Act principe

Deming cirkel

Maar de pijlen geven ook aan dat beveiligen een continue proces is.  Zeker in de zakelijk markt is snel schakelen van cruciaal.  Daarom geldt dat de aandacht voor beveiliging nooit mag verslappen.

 

 

 

U kunt bij ons ook terecht voor verschillende onderdelen van de beveiliging, denk aan trainingen, presentaties  en interim security oplossingen.  Wij werken waar nodig samen met bedrijven en instellingen die aan onze eisen voldoen.
Ook voor een beveiligingsaudit kun u bij ons terecht.
Een beveiligingsaudit kan u helpen inzicht te krijgen in de wijze waarop uw huidige procedures worden nageleefd. Maar ook of ze nog actueel zijn en vooral of ze uitvoerbaar zijn.

  • Audits,
  • trainingen,
  • interim oplossingen,
  • (Europese) Aanbestedingen,
  • integraal beveiligingsadvies en
  • (her)schrijven van beveiligingsdocumenten.