Particuliere markt Woningen

Particuliere Markt

 

kijkt voor de actuele aanbieding op https://www.topsecurityadvies.nl/donkere-dagen-korting/

TIP: Vergeet niet om de sloten van uw nieuwe woning te veranderen. Immers u heeft geen idee wie van kennissenkring van de vorige bewoners allemaal een sleutel hebben.

 

Veilig wonen en u veilig voelen in uw eigen huis is belangrijk.

Uw woning is de plek waar u zich veilig moet kunnen voelen. Voor slachtoffers van een inbraak is dat gevoel vaak langere tijd afwezig. Met goed  hang- en sluitwerk kunt u de kans slachtoffer te worden van een woninginbraak aanzienlijk verkleinen.

TOP Security Advies heeft een bewuste keuze gemaakt om niet te werken volgens het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Niet omdat het keurmerk niet goed is maar omdat het naar onze mening  vaak te dure oplossingen aanbiedt of omdat de geboden oplossingen niet altijd passen bij de gebruikers.
Onze adviseurs zullen samen met u op zoek gaan naar naar de beste oplossingen voor uw beveiligingsprobleem waarbij de oplossingen moeten passen bij uw budget en uw veiligheidsgevoel.

Wij vinden het belangrijk dat u veilig bent vin uw eigen huis en dat u zich niet voelt opgesloten.

Voor de woningen beperken wij onze service in principe tot Noordoost-Brabant.  Echter als u als buurtvereniging, VVE, als straat of wijk iets aan beveiliging wil doen kunt u ons altijd benaderen. Wij kunnen u helpen bij het geven van beveiligingsadvies.

Wilt u meer weten stuur dan een mail naar info@topsecurityadvies.nl of bel met 0638743303